2017-2018 Eğitimi Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Kayıt İşlemleri
08 Eylül 2017

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz dönemi ders kaydı (kayıt yenileme) işlemlerinizi 07 Eylül 2017 Perşembe 10:00 - 17 Eylül 2017 Pazar 17.00 tarihleri arasında yapmanız gerekmektedir. Yeni kayıt olan öğrenciler için Yüksekokul sayfasında, duyurulardaki “Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizin Yapacağı İşlemler” başlığı altında verilen açıklamaları okuyunuz. Ders kaydı yapmadan önce Yüksekokul sayfasında, duyurulardaki “Güz Dönemi Ders Kayıtları Devam Ediyor” başlığı altında verilen açıklamaları da mutlaka okuyunuz. Açıklamalar doğrultusunda ders seçimi yapınız.

Ders Kaydınızın tamamlanabilmesi için; doğru dersleri seçmiş olmanız, sizin onayınızın ve danışmanınızın onayının olması gerekmektedir. Takibini yapınız. I. ve III. dönem seçilecek dersler aşağıdaki gibidir. Dersler:

i. 2014 yılı ve sonrası (numarasının ilk iki rakamı 14, 15, 16 ve 17 ile başlayan) kayıt olan öğrenciler,

ii. 2013 ve öncesi (numarasının ilk iki rakamı 04-13 ile) kayıt olan öğrenciler için ayrı ayrı oluşturulmuştur.

Not: Hitit Üniversitesi Eğitim-Öğretim Yönetmeliği'nin "Madde 19 (7)-Üçüncü yarıyıldan itibaren GANO’ya bakılmaksızın öğrencinin bir yarıyılda kaydolabileceği derslerin azami kredi miktarı, o yarıyıl için belirlenmiş kredi miktarının 1/3’ten fazlasını geçemez. " maddesi hükmünce III. yarıyıla kaydolacak öğrenciler 2013 ve öncesi kayıt olan öğrenciler en fazla 38; 2014 ve sonrası kayıt olan öğrenciler en fazla 32 kredi ders alabilirler. Ders seçimi yaparken öncelikle alttan aldığınız dersler sonra zorunlu dersler son alarak da seçmeli dersleri seçerek ders kaydınızı yapınız.

2014 ve Sonrası Kayıtlı Öğrenciler İçin;

I. Yarıyıl: