Yeni Kayıt Yaptıran Öğrenciler için Örgün ve Uzaktan Eğitim (HUZEM) Ders Seçimi
08 Eylül 2017

Türk Dili-I ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I dersleri örgün ve uzaktan eğitim (HUZEM)  olmak üzere iki türde açılmıştır. Belirtilen dersleri uzaktan eğitim ile almak isteyen öğrencilerimiz her bir ders için 25,00 TL ücret ödemeleri gerekmektedir. Örgün eğitimi seçen öğrencilerimiz bu dersler için herhangi bir ücret ödemeyecektir.

Öğrencilerimiz, Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi derslerinde Uzaktan Eğitimi tercih edenlerin HUZEM ücretlerini, Katkı Payı ve İkinci Öğretim Öğrenim Ücretini Halk Bankası şubelerine gitmeden kredi kartı ile ödeyebileceklerdir. https://harc.hitit.edu.tr/Odeme.aspx adresinden Okul numarası ve TC numarası ile sorgulama yaparak öğrenci adına tahakkuk etmiş olan miktarı, kredi kartı ile ödeme yapabilecekler ve ders kayıt işlemlerine devam edebileceklerdir.

Halk Bank İnternet Şubesi Hesabı olan öğrencilerimiz www.halkbank.com.tr internet şubesindeki diğer ödemeler menüsü altındaki eğitim ödemeleri seçeneğinden de ödeme yapabilirler.

HUZEM detaylı bilgi için tıklayınız.