Bölümümüze yeni katılan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz
17 Ağustos 2017

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında bölümümüzü tercih ederek “Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü Ailesi” ’ne yeni katılan siz değerli öğrencilerimizi tebrik ediyor, aramıza hoş geldiniz diyoruz.

Genç, dinamik, alanında uzmanlaşmış akademik personeli ile öğrencilerine sadece mesleki eğitim vermekle kalmayıp, aynı zamanda mesleki ve sosyal gezi, konferans, spor, tiyatro, müzik gibi sosyal olanaklar da sağlayan bölümümüzü tercih ettiğinizden dolayı teşekkür ediyoruz.

Eğitim öğretim döneminde başarılar diler, ders kayıtları tarihlerini akademik takvimden kontrol edip danışman hocanızdan gelecek olan mesajlarınızı takip etmenizi, sorularınızı yine sistem üzerinden kendisine yönlendirmenizi önemle rica ederiz.