Bölümümüz ğrencileri Ankara’da Ekonomi Kurmayları İle Buluştu
26 Aralık 2017

Bölümümüz öğrencileri İşletme Yönetimi programı öğrencileri ile birlikte, Dış Ticaret Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nurcan Süklüm koordinatörlüğünde TÜGİAD (Türkiye Genç İşadamları Derneği) Ankara Şubesi’nin düzenlemiş olduğu  “Genç İşadamları Ekonomiyi Konuşuyor” adlı  Ekonomi Toplantısı’na katıldı. Program, Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, İhracat Genel Müdürü Özgür Volkan Ağar, İthalat Genel Müdürü V. Ahmet Erkan Çetinkayış, Serbest Bölgeler Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdürü Uğur Öztürk ile Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdür Yardımcısı Zergül Özbilgiç’i iş dünyası temsilcileriyle bir araya getirdi.  Ankara Holiday Inn Otel’de gerçekleştirilen programda ayrıca TÜGİAD Genel Başkanı Dr. Ali Yücelen ve Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Kahraman, TÜGİAD Akademi Başkanı Adnan Taha Tuğrul ve diğer üyelerinin yanı sıra ATO Meclis üyeleri, önde gelen sivil toplum kuruluşu başkan ve üyeleri, sektör ve iş dünyası temsilcileri ile Türkiye’nin farklı üniversitelerinden gelen öğrenciler de yer aldı. Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, TÜGİAD Genel Başkanı Dr. Ali Yücelen ve Ankara Şubesi Başkanı Ercan Kahraman’ın konuşmalarının ardından, iş dünyası temsilcilerinin yaşadıkları sorunların çözümlenmesi ve taleplerinin karşılanması noktasında olumlu gelişmeler yaşandı. Öğrenciler, derslerde teorik olarak gördükleri konuları alanında uzman kişiler tarafından dile getirildiğini gördükleri için programın kendileri açısından çok faydalı olduğunu dile getirerek TUGİAD Akademi Başkanı Adnan Taha Tuğrul’a, Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif’e ve Dış Ticaret Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nurcan Süklüm’e teşekkür ettiler.

2018 Hitit Üniversitesi - Bilgi İşlem Daire Başkanlığı