Müdürümüzden Öğrencilere Mesaj
02 Ekim 2014

Sevgili öğrenciler,

Öncelikle bölgesinin parlayan yıldızı “Uygarlığı Aydınlatan Bilgi Güneşi, Hitit Üniversitesi” ailesini ve Sungurlu Meslek Yüksekokulunu tercih ederek Bölümlerimizden birisine girmeye hak kazandığınız için sizleri kutluyorum. Meslek Yüksekokulları, yaşanan çağın gelişmelerini yakından takip eden ve bu gelişmeleri en kısa sürede öğrencileriyle buluşturan, kamu ve özel sektörün ihtiyaç duyduğu, çağın koşullarına uygun donanımda, nitelikli ara eleman yetiştirmek üzere faaliyet gösteren mesleki eğitim kurumlarıdır. Bu kapsamda Yüksekokulumuz, bu misyonu gerçekleştirmek üzere, alanında uzman akademik personeli, modern derslik ve laboratuvarları, zengin kütüphanesi, öğrenciye değer ve sorumluluk veren öğrenci merkezli ve sektörle bütünleşmiş eğitim anlayışı ile yoluna emin ve güçlü adımlarla devam etmektedir.

Siz değerli öğrencilerimiz, Yüksekokulumuzda alacağınız eğitim-öğretim ile, dünyadaki yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip edebilen, sorgulayan ve araştıran, üretken, ülkemizi ulusal ve ulaslararası platformda en iyi şekilde temsil edecek, ahlaki değerlere ve toplumsal sorumluluklara duyarlı, sosyal ve kültürel alanlarda kendini geliştirmiş mezunlar olarak iş hayatında ve toplumsal hayatta, Üniversitemizin ve Yüksekokulumuzun temsilcileri olacaksınız. Üniversitemizin ve Yüksekokulumuzun bir mensubu olmanın ayrıcalığını yaşamanızı temenni ediyor ve başarılar diliyorum.

Yrd. Doç. Dr. Kubilay KARACİF
Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü