“Yabancı Dil” (İngilizce) ve “Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı” Dersleri Muafiyet Sınavları Ertelendi
07 Eylül 2015

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz için “Yabancı Dil I-II” (İngilizce) ve “Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı I-II” dersleri için muafiyet sınav tarihleri aşağıda belirtilmektedir. Sınava katılan öğrenciler başarılı olmaları halinde, adı geçen derslerden Güz ve Bahar yarıyıllarında muaf olacaklardır.

Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

SINAV TARİHİ

Yabancı Dil (İngilizce)                                 :  30 Eylül 2015 Çarşamba (Saat:  10:00)

Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı :  30 Eylül 2014 Çarşamba  (Saat:  11:00)