Sungurlu Meslek Yüksekokulunda Kariyer Konferansı
11 Aralık 2014

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu İş ve İnsan Kaynakları Merkezi Birim Sorumlusu Öğr. Gör. Deniz ÖZKAN VARDAR tarafından Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı öğrencilerine yönelik konferans düzenlendi. Etkinliğe, PHARMACTİVE İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. Samsun Bölge Müdürü Gökhan ÖZDİNÇ, Tıbbi Tanıtım Temsilcisi İlker ÖZEN ve Eczacı Serhat Battal KÜLÜK katıldı. Bölge Müdürü Gökhan ÖZDİNÇ konferansta ilk olarak PHARMACTİVE ilaç firmasının kuruluşundan itibaren günümüze kadar Türkiye’deki gelişim süreci hakkında bilgi vererek, günümüzde “Tıbbı Tanıtım ve Pazarlama” mesleğinin önemi, çalışma koşulları ve  iş başvuruları sırasında dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında ayrıntılı bilgilendirme yaptı. Pharmactive İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. Samsun Bölge Müdürü Gökhan ÖZDİNÇ Türkiye’de sağlık sektörünün büyümekte olan bir alan olduğunu belirterek öğrencilerimize bu alanda çalışmanın onların gelecekleri açısından çok avantajlı olduğunu ve bu nedenle Sungurlu Meslek Yüksekokulunda Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programının açılmasının bölge için isabetli bir karar olduğunu belirtti. Katılımcıların sağlık sektöründeki kazanmış oldukları tecrübeleri de öğrencilerle paylaştıkları konferans, öğrencilerin sorularının cevaplanması ve Sungurlu MYO Müdürü Yrd.Doç. Dr. Kubilay KARACİF’in katılımcılara teşekkür belgesi vermesi  ile tamamlandı.