Sungurlu MYO’da Müzik Dinletisi
11 Aralık 2014

Çorum Güzel Sanatlar Lisesi ve Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğinde Sungurlu Meslek Yüksekokulunda Konser Programı düzenlendi. Konser Programına Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay KARACİF, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Ömer Can SATIR, Çorum Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Fuat Bal, Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmenleri, akademisyenler ve çok sayıda Sungurlu MYO öğrencisi katıldı.

Elli kişilik müzik ekibinden oluşan ve çok sayıda farklı müzik enstrümanlarının kullanıldığı ve bu özelikleriyle Sungurlu ilçesinde ilk olan konser programında önce Müzik öğretmeni Necati AYTIŞ yönetiminde Koro, daha sonra Müzik öğretmeni Sacide ÖNSÖZ yönetiminde orkestra sahne aldı. Program, Tekin Karataş yönetimindeki Türk Halk Müziği grubu ve Devrim ŞEHİTOĞLU yönetimindeki pop müziği grubunun konseriyle devam etti. Programın son kısımda ise Erkan GÜRHAN yönetiminde Yan Flüt Trio grubu eserlerini seslendirdi.

Öğrencilerin coşkuyla dinledikleri konser sonrasında Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Kubilay KARACİF tarafından büyük emeklerle Konser programını hazırlayan Çorum Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Fuat Bal’a, Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Ömer Can SATIR’a, Müzik öğretmenlerine teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi.