Yüksekokulumuzda Dış Ticaret Konferansı
27 Aralık 2014

Hitit  Üniversitesi  Sungurlu Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nurcan SÜKLÜM tarafından Dış Ticaret ve  İşletme Yönetimi Programı öğrencilerine yönelik konferans düzenlendi. Etkinliğe, LARTON Ambalaj Sanayi ve Ticaret Kollektif Şirketi  Yönetim Kurulu Başkanı ve SUN-KA Kağıt ve Karton Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent ÖZTEKİN katıldı. Konferansta SUN-KA Kâğıt ve LARTON Ambalaj firmalarının kuruluşu, firma profili, ürünler, yatırımlar ve hedefler hakkında bilgi veren Levent ÖZTEKİN, SUN-KA ve LARTON olarak yurtdışına ihracat yaptıklarını belirtti. Bu anlamda Dış Ticaret Programının sektör için çok önemli olduğunu vurgulayan ÖZTEKİN, sektörün dış ticaret konusunda eğitimli elemanlara ihtiyacı olduğunu ve Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulunda Dış Ticaret Programının açılmasının çok isabetli olduğunu belirtti. Levent ÖZTEKİN, öğrencilerin sadece diplomaları ile yetinmemeleri gerektiğini ve kendilerini geliştirmelerinin ve donanımlı olmalarının kaçınılmaz olduğunu vurguladı. Konferans, öğrencilerin sorularının cevaplanması ve Dış Ticaret Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nurcan SÜKLÜM tarafından Levent ÖZTEKİN’e teşekkür belgesi verilmesi ile tamamlandı.