Yüksekokulumuzda Kan Bağışı Konulu Konferans Düzenlendi
09 Ekim 2015

Yüksekokulumuzda Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Yasemin ÇAL tarafından “Kan Bağışı” konulu konferans düzenlendi. Programa, Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kerim AKTAŞ ,akademik personel ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Yasemin ÇAL, kan bağışının önemi, kimlerin kan bağışı yapabileceği, yapılan kan bağışlarının hangi amaçlarda kullanıldığı, ülkemizdeki kan bağışı oranları ve kan bağışı ile ilgili halk arasında doğru bilinen yanlışlar hakkında bilgilendirme yaptı. Sungurlu’da düzenlenen kan bağışı çalışmalarında Sungurlu MYO öğrencileri ve personelinden gördükleri desteğin artarak devam etmesini istedi.

Kan Bağışçısı kazanım uzmanı Yasemin ÇAL, düzenlenen etkinliğe öğrencilerin yoğun katılımları ve ilgilerinden dolayı Sungurlu Meslek Yüksekokulu Yönetimine, personeline ve öğrencilere teşekkür etti.