Çamlıca METEM Ve Uğurludağ ÇPL Öğrencileri Yüksekokulumuzu Ziyaret Ettiler
10 Aralık 2015

Çamlıca Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Gökhan ERİŞ, Elektrik Elektronik Teknolojileri Öğretmenlerinden Serdar ŞAHİN ve Engin KÖSEM ve Elektrik Elektronik Teknolojisi öğrencileri Yüksekokulumuzu ziyaret ettiler. Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay KARACİF ve Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Abdullah Bedir KAYA, Hitit Üniversitesi ve Yüksekokulumuz hakkında misafir öğrencilere bilgiler verdi.

Uğurludağ Çok Programlı Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Mesut ÖNEN, Çocuk Gelişimi Öğretmeni Elif İYİOĞLU ve Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri Yüksekokulumuzu ziyaret ettiler. Öğrenciler Çocuk Gelişimi Programı “Drama” dersine girerek Yüksekokul öğrencilerimiz tarafından yapılan drama çalışmalarını eğlenerek izlediler. Çocuk Gelişimi 2. Sınıf öğrencileri ile program hakkında sohbet ettiler. Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay KARACİF Hitit Üniversitesi ve Sungurlu MYO hakkında, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Gülden ÖZTÜRK SERTER, Bölüm öğretim elemanları Öğr.Gör. Kerim AKTAŞ ve Öğr. Gör. Özlem BAL, Programdan mezun olanların istihdam alanları,  lisans bölümlerine geçiş olanakları, kariyer gelişimi konularında bilgilendirme yaptılar.