Yüksekokulumuzda Sosyal, Kültürel ve Sportif Etkinlikler Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
29 Aralık 2015

Yüksekokulumuzda, gençlerin ilçemizde yapabilecekleri sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgili bilgilendirme programı düzenlendi. Programda Sungurlu Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Sungurlu Gençlik Merkezi yetkilileri tarafından öğrencilere yönelik bu merkezlerde hedeflenen faaliyetler anlatıldı. Sungurlu MYO Konferans Salonunda düzenlenen programa Sungurlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil YURT, Sungurlu Gençlik Merkezi Müdürü Esat BUĞDAYLI, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Refik ŞAHİN, Sungurlu MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Hamit AKSOY, Öğr. Gör. Kerim AKTAŞ ve Sungurlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri katıldı.

Programda Sungurlu İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Halil YURT ve kurum personeli tarafından ilçede gençlerin faydalanabilecekleri spor faaliyetleri, Sungurlu Gençlik Merkezi Müdürü Esat BUĞDAYLI ve Gençlik Lideri tarafından gençlik merkezlerinin faaliyetlerinin neler olduğu, öğrencilerin bu faaliyetlerden nasıl yararlanabilecekleri ve bu etkinliklerin öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkılarının neler olabileceği konusunda bilgiler verdi. Gençlik merkezinin yapmış olduğu faaliyetler Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan videodan izletildi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Refik ŞAHİN Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan ve açılacak olan kurslar ve öğrencilerin bu kurslara nasıl başvurmaları gerektiği konusunda bilgiler verdi. Program öğrencilerin yönelttiği soruların cevaplanmasıyla son buldu.