Yüksekokulumuz Öğrencileri Müze Evi Ziyaret Etti
30 Aralık 2015

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı 2. Sınıf öğrencileri Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kerim AKTAŞ koordinatörlüğünde Sungurlu’da Emekli Öğretmen Hüseyin ÇELİK’in yıllar içerisinde maddi manevi büyük bir özveriyle kurduğu müze evi gezdiler.

Hüseyin ÇELİK,  öğrencilere müzede sergilenen eserlerin hangi döneme ait olduğu, eserlerin neyi ifade ettiklerini ve o dönemin özellikleri hakkında bilgiler verdi. Sungurlu MYO Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri “Sanat ve Yaratıcılık” dersi kapsamında müze eğitimi konusunu yerinde görerek Hüseyin ÇELİK’in eserleri tanıtmasını merakla izlediler.

Emekli Öğretmen Hüseyin ÇELİK Sungurlu’da öğrencileriyle müze evini ziyaret eden ilk grubun Sungurlu Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi öğrencileri olduğunu, bundan gurur duyduğunu ve çok mutlu olduğunu ifade etti. Ziyaret sonunda Öğr. Gör. Kerim AKTAŞ ve öğrenciler, Sungurlu’da böyle güzel bir müze evini gezme imkânı tanıyan Hüseyin ÇELİK’e emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür ettiler.