Yüksekokulumuz Öğrencileri Kısa Film Yarışmasına Katıldılar
18 Mart 2015
Yüksekokulumuz öğrencilerinden Mustafa GARAN, Ramazan ÇAĞLIOĞLU, Cansu ÇUBUK, Burcu KAYA, Mehmet Ali KARABEY ve Özlem AYVERDİ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen “Doğa” konulu Üniversiteler arası kısa film yarışmasına katıldılar. Üniversiteli gençler arasında çevre farkındalığını arttırmayı ve genç yeteneklerin sinema sektörüne katılımını sağlamayı amaçlayan ve çok sayıda Üniversitenin katıldığı yarışmada öğrencilerimiz de “Doğanın Bekçileri” isimli kısa film ile Üniversitemizi ve Yüksekokulumuzu temsil ettiler. Öğrencilerimizin de katıldığı Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen programa, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris GÜLLÜCE, İstanbul Valisi Vasip Şahin, milletvekilleri, yarışma jürisi olan sinema oyuncuları Türkan ŞORAY, Ediz HUN, Cihan ÜNAL, Hakkı ERGÖK ve 125 Üniversiteden çok sayıda öğrenci katıldı.