Yüksekokulumuzdan Tiyatro Gösterisi
30 Nisan 2015

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri sahneledikleri tiyatro oyunu ile ilçemizdeki anasınıfı ve ilkokul öğrencilerine keyifli dakikalar yaşattılar. Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu tiyatro grubu öğrencileri, öğretmenler Hakan TOPALLI ve Ali İhsan İNCESU yönetiminde hazırladıkları “Eyvah Dedem Çıldırdı” isimli tiyatro oyununu İlçe Özel İdare Salonunda iki gün boyunca dört seans halinde sahnelediler. Sahnelenen tiyatro oyunu öğrenciler tarafından büyük bir ilgi ve beğeni ile izlendi.

Oyun sonunda Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay KARACİF, tiyatro gurubu öğrencilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederek, sahnelenen tiyatro oyunu ile hem tiyatroya ilgi duyan Yüksekokul öğrencilerine sosyal ve kültürel faaliyet fırsatı sağlandığını hem de tiyatroya gidemeyen ilçemizdeki yaklaşık 600 anasınıfı ve ilkokul öğrencisine Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında tiyatro oyunu ile eğlenme imkanı sağlandığını ifade etti.