Mezuniyet Törenimizi Coşkuyla Kutladık
15 Haziran 2015

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Mezuniyet Törenimiz 12 Haziran 2015 Cuma günü, Çorum Turhan Kılıçcıoğlu Stadyumunda coşkuyla kutlandı.

Mezuniyet Törenimiz, Çorum Milletvekillimiz Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Garnizon Komutan Vekili J. Yarbay Metin Özbek, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı, Çorum Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu, Sungurlu Belediye Başkan Vekili Osman Koca, Sungurlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, ilçe belediye başkanları, İl ve ilçelerimizdeki Kamu Kurum ve Kuruluşu Temsilcileri, Üniversitemizin akademisyenleri, öğrenci velileri ve öğrencilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Üniversitemiz eğitim birimlerinden mezun olan öğrencilerin tören geçişi sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Milletvekilimiz Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı törene katılanlara hitap ettiler.

Daha sonra dereceye giren başarılı öğrencilerimize ödülleri ve başarı belgeleri takdim edildi. Yüksekokulumuz birincisi ve aynı zamanda Üniversitemiz üçüncüsü Mine Sözkesen, Yüksekokulumuz ikincisi İlhami Yurdakul, Yüksekokulumuz üçüncüsü Şeyma Çetin, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner tarafından altın ile ödüllendirildi. Öğrencilere altınları ve başarı belgeleri, Sungurlu Belediye Başkan Vekili Osman Koca ve Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif tarafından takdim edildi.

Ödül takdim töreninden sonra Üniversitemiz mezunları, keplerini hep birlikte havaya atarak mezuniyet sevincini doyasıya yaşadı. Mezuniyet Törenimiz havai fişek ve balon gösterisi eşliğinde öğrencilerimizin hep birlikte halay çekmesi ile coşkuyla sonlandı.