Sungurlu Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Boğazkale’yi Gezdi
02 Ekim 2016

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri düzenlenen gezi ile Boğazkale Müzesi ve Ören Yerlerini gezme fırsatı buldular. Sungurlu Meslek Yüksekokulu  akademik personeli ve öğrencileri,  Hattuşa’nın Dünya Mirası  Listesine Alınışının 30.Yılı etkinliklerine katıldılar. Etkinlikte Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Opera ve Balesi  tarafından sahnelenen bale gösterisini izlediler. Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, Yüksekokulu  personeli ve öğrencilerine  bu  imkanı  sağlayan Boğazkale Kaymakamı Osman Aydoğan’a, Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu’na  ve öğrencilerin Boğazkale’ye ulaşımı sağlayan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e teşekkür etti.