Sungurlu Meslek Yüksekokulunda Bankacılık Konferansı Düzenlendi

27 Ekim 16

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulunda “Bankacılık Sektörü” konusunda konferans düzenlendi. Konferansta, Halk Bankası Sungurlu Şube Müdürü Naci DUMAN ve banka personeli Çetin GÖKÇE tarafından bilgilendirme yapıldı. Konferans kapsamında Bankacılık Sektörü, Bankacılık Faaliyetleri, Bankalarda İstihdam Olanakları ve Aranılan Personel Nitelikleri, Bankaların Ülke Ekonomisine Katkıları ve Düşük Katkı Payı ile Üniversite Öğrencilerinin Yararlanabileceği Bireysel Emeklilik (Kampüs Plan) konularında Sungurlu Meslek Yüksekokulu İşletme Programı ve Dış Ticaret Programı öğrencilerine bilgiler verildi. Bankacılık konusunda Sungurlu Meslek Yüksekokul öğrencilerinin merak ettiği sorular cevaplandırıldı.

Program sonrasında Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay KARACİF tarafından Halk Bankası Sungurlu Şube Müdürü Naci DUMAN VE banka personeli Çetin GÖKÇE’ye teşekkür plaketi takdim edildi.

Bankacılık
sungurlu meslek yüksekokulu