Sungurlu Meslek Yüksekokulu’nda Sağlık Yöneticiliği Mesleği Konulu Konferans Düzenlendi
16 Aralık 2016

“18 Aralık Sağlık Yöneticileri Günü” kapsamında Sungurlu Meslek Yüksekokulu’nda Sağlık Yöneticiliği Mesleği konulu konferans düzenlendi. Hitit Üniversitesi İ.İ.B.F. Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ali Ünal tarafından verilen konferansa Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Muhammet Çankaya, akademik personel ve Sağlık Kurumaları İşletmeciliği Programı ile Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı öğrencileri katıldı.

Yrd. Doç. Dr. Ali Ünal, yaptığı sunumda ülkemizde “Sağlık Yöneticiliği” eğitiminin gelişimi, Sağlık Yöneticisinin görevleri, iyi bir Sağlık Yöneticisinde bulunması gereken özellikler ile ülkemizde Sağlık Yöneticilerinin mesleki sorunları hakkında bilgilendirme yaptı.