“İş Arama Becerileri” Konulu Konferans Düzenlendi
01 Haziran 2016

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu'nda “İş Arama Becerileri ve İŞKUR Faaliyetleri” konulu konferans düzenlendi. Konferansta Çorum İş Kurumu İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanı Şuayip Helvacı ve Ahu Özbek tarafından İŞKUR Faaliyetleri, İş Başvuru Yöntemleri, CV Hazırlama, İş Arama ve İş Mülakatı Teknikleri konulu sunum yapıldı.  Konferansa Sungurlu MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif,  Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kerim Aktaş, Sungurlu Ticaret Borsası İcra Kurulu Üyesi Serkan Tuncay, Yüksekokul akademik personeli ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Program sonunda, Sungurlu Ticaret Borsası ve Çorum Genç Girişimciler İcra Kurulu işbirliğinde Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen  “Girişimciysen Farkını Ortaya Koy, Sen de Yerini Al” konulu Girişimcilik Günleri eğitim programına katılan öğrencilere Katılım Belgeleri takdim edildi.