Sungurlu Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Mezuniyetlerini Çorum’da ve Sungurlu’da Büyük Bir Coşkuyla Kutladı
01 Haziran 2016

Üniversitemizin  “2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni”  Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Kompleksi’nde coşkuyla kutlanarak  3300’ü aşkın öğrencimiz mezun oldu. Mezuniyet Törenimiz, Çorum Milletvekillimiz Ahmet Sami Ceylan, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Çetin Başaranhıncal, il ve ilçelerimizdeki kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri, Üniversitemizin akademisyenleri, öğrenci velileri ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Protokol konuşmaları, Sağlık Yüksekokulu mezunlarının hemşirelik andını okumasıyla devam eden Tören, yükseköğretim kurumlarımızda ilk üçe giren öğrencilerimize belge ve ödül takdimi ile devam etti.

Mezuniyet Törenimizde dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini Çorum Milletvekillimiz Ahmet Sami Ceylan, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal takdim etti.

Yüksekokulumuz birincisi Merve Göçer, Yüksekokulumuz ikincisi Merve Nur Savaş ve Yüksekokulumuz üçüncüsü Hatice Bügülü de Sungurlu Belediyesi tarafından kendilerine hediye edilen altınları Belediye Başkan Vekili Ahmet Yılmaz’dan ve diğer hediyeleri Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif’den aldılar.

Sungurlu Meslek Yüksekokulu mezunları ikinci sevinçlerini ise Sungurlu’da Yüksekokul bahçesinde yaşadılar. Sungurlu Belediyesi tarafından ikram edilen pilavları Yüksekokul akademik ve idari personeli ile birlikte yiyen mezunlar, keplerini hep birlikte havaya atarak mezuniyet sevincini doyasıya yaşadılar.