“Küreselleşme ve Kariyer” Konulu Konferans Düzenlendi
18 Ekim 2017

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu’nda “Küreselleşme ve Kariyer” konulu bir konferans düzenlendi. Konferansta Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Sungurlulu hemşehrimiz Prof. Dr. Enver Aydoğan tecrübe ve bilgilerini Yüksekokulumuz personeli ve öğrencileri ile paylaştı. Büyük katılımın gerçekleştiği konferansta Prof. Dr. Enver Aydoğan öğrencilere günümüz çağının en önemli özelliği olan küreselleşmeye dikkat çekerek, kariyerin iş yaşamı boyunca devam etmesi gerektiğini,  bu süreçte yaşanılan başarısızlıklardan pes etmeden ve ders çıkararak yola devam edilmesi gerektiğini vurguladı. Özellikle yabancı dil öğreniminin önemine de değinen Aydoğan öğrencilere inançla, istekle, azimle ve disiplinle çalışarak istenilen kariyer hedeflerine ulaşabileceğini ve öğrenilmiş çaresizlikten kurtularak “ben yapabilirim” cümlesinin ne kadar başarıda etkili olduğunu iletti. Keyifli ve bir o kadar eğitici geçen konferansın sonunda Sungurlu Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gamze Ebru Çifçi tarafından Prof. Dr. Enver Aydoğan’a  teşekkür belgesi takdim edildi.