Milletvekilimiz Sayın Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt Mesleki Tecrübelerini Sungurlu MYO Öğrencileri ile Paylaştı
28 Aralık 2017

Ak Parti Çorum Milletvekilimiz, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Eczacı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt tecrübelerini Sungurlu Meslek Yüksekokulu Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı ile Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı öğrencileri ile paylaştı. Etkinlikte Milletvekilimiz Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama mesleğinin önem, bu mesleğin uygulanmasında dikkat edilmesi gereken esaslar, iyi bir tıbbi tanıtım temsilcisinin nitelikleri, mezuniyet sonrası başarı şartları konularında bilgi verdi. Kurt ayrıca “fitoterapi” alanında Çorum’da yaptığı çalışmalar hakkında da bilgilendirme yaptı.

İlaç sektörünün ülkemizdeki durumu, gelişimi ve devletimizin ilaç sektörünün gelişimine yönelik desteklerinden de bahseden milletvekilimiz, ayrıca Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama ile Sağlık Kurumları işletmeciliği mezunlarının kamu ve özel sektörde istihdam edilmesi konusunda yapılması gereken çalışmalarda destek olacağını ifade etti.

Son olarak Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu kampüs inşaatı konusunda ödenek problemlerinin çözüldüğünü, işin kalan kısmı için ihalenin Ocak 2018’de yapılacağını ve eğitim-öğretimin Eylül 2018’de yeni kampüste olabilmesi için her türlü gayreti göstereceğini söyledi.

Sungurlu Meslek Yüsekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Hamide Uzun, Yüksekokul akademik personeli ve öğrencilerinin katıldığı etkinlik sonunda Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, yoğun iş temposu içerisinde Yüksekokulumuza gelerek tecrübelerini öğrencilere aktaran AK Parti Çorum Milletvekilimiz Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’a, bu etkinlik için ve Yüksekokulumuzun gelişimine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Etkinlik, Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, etkinliği koordine eden Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Deniz Özkan Vardar ve bölüm öğrencisi Bahanur İlhan’ın milletvekilimize çiçek takdimi ile sona erdi.

2018 Hitit Üniversitesi - Bilgi İşlem Daire Başkanlığı