Sungurlu Meslek Yüksekokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı Düzenlendi
23 Mart 2017

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu tarafından “18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. Yılı-Şehitleri Anma Günü Programı” düzenlendi. Sungurlu Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda düzenlenen programa, Sungurlu Meslek Yüksekokulu yöneticileri, akademik-idari personel ve öğrenciler katıldı.

Programda Sungurlu Meslek Yüksekokulu akademik personeli Okutman Ayten AKCAN “Siz Hiç Çanakkale’ye Gittiniz mi?” konulu konuşmasını yaptı. Yüksekokul öğrencilerinin seslendirdiği şiir ve türküler ile program sona erdi.

Program sonunda Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Kubilay KARACİF tarafından, anma programını koordine eden Okutman Ayten AKCAN’a teşekkür belgesi takdim edildi.