Sungurlu Ruh Sağlığı birimi tarafından Yüksekokulumuz öğrencilerine “madde bağımlılığı” hakkında seminer verildi
20 Nisan 2017

İlçemiz Toplum Sağlığı Merkezinde görevli Psikolog Fatma Tekten tarafından verilen “Madde Bağımlılığı” konulu seminere Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç Dr. Kubilay Karacif’in yanı sıra Yüksekokulumuz akademik personeli ile öğrenciler de katıldı. Psikolog Fatma Tekten; bağımlılık yapıcı maddelerle ilk temasın arkadaş çevresiyle olduğuna dikkati çekerek, doğru arkadaşların hayati önem taşıdığını ve özellikle son günlerde giderek artan ve kullanım sonrası ölüme neden olan bonzaiye karşı mücadelede iyi eğitimli sivil toplum örgütü üyelerine büyük iş düştüğünü belirtti. Seminer, akademik personel ve öğrencilerden gelen soruların yanıtlanmasıyla sona erdi. Seminer sonunda Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç  Dr. Kubilay Karacif tarafından Psikolog Fatma Tekten’e değerli katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.