Dr. Öğr. Üyemiz Gamze Ebru Çiftçi ve Öğr.Gör. Ayten Akcan, En İyi Bildiri Ödülü Kazandı

16 Kasım 18

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulumuzda görev yapmakta olan  (MYO) Dr. Öğr. üyemiz Gamze Ebru Çiftçi ve Öğretim görevlimiz Ayten Akcan, 2. Uluslar arası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresinde en iyi bildiri ödülünü kazandılar.

9-11 Kasım 2018 tarihlerinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ev sahipliğinde, Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ve Dilkur Akademi iş birliği ile düzenlenen 2. Uluslar arası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresinde "Sosyal Bilimler" alanında "Eski Türklerde Yönetim ve Siyasetteki Kadın Üzerine Bir İnceleme" adlı bildiriyi hazırlayan Dr. Öğretim üyesi Gamze Ebru Çiftçi ve Öğretim görevlisi Ayten Akcana, bilim kurulu tarafından en iyi bildiri ödülü verildi.

Dr. Öğretim üyesi Çiftçi ve Akcan, Nevşehirde 3 gün süren kongre sonunda hazırlamış olduğumuz "Eski Türklerde Yönetim ve Siyasetteki Kadın Üzerine Bir İnceleme" adlı bildirimiz en iyi bildiri ödülüne layık görülmesi bizleri son derece memnun etti. Bu başarımızda bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve Yüksekokulumuz Müdürü  Dr.Öğr.Üyesi Ömür Demirere teşekkürlerimizi sunarız dediler.

Değerli Hocalarımzı Tebrik Ediyor, Başarılarının Devam Etmesini Diliyoruz.

sungurlu meslek yüksekokulu
Sunguroğlu Mah. Cerit Sok. No:1 Sungurlu / ÇORUM