Meslek Yüksekokulumuzda Devir-Teslim Töreni Yapıldı
09 Şubat 2018

Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif’in görev süresinin sona ermesi ve müdürlüğe Yrd. Doç. Dr. Ömür Demirer’in atanması sebebiyle, Yüksekokulumuzda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Törene Yüksekokulumuz akademik ve idari personeli, görevden ayrılan Müdürümüzün babası emekli öğretmen, 2004-2009 dönemi Sungurlu Belediye Başkanı Ahmet Karacif, annesi Fatma Karacif, yeni müdürümüzün eşleri Yrd. Doç. Dr. Mihriban Cindiloğlu Demirer ve basın mensupları katıldı.

Törende konuşan Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif,  “Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın teveccühleri ile memleketimde Yüksekokulumuzda 6 yıl boyunca yöneticilik yapma fırsatı buldum. Bu süreçte Yüksekokulumuza, Üniversitemize, memleketimize ve ülkemize güzel hizmetler yapmaya çalıştım. Yüksekokulumuzun ihtiyaçları doğrultusunda sayın Rektörümüzün destekleri ile ilçemizin en temel ihtiyacı ve özlemi olan kampüs konusunda güzel çalışmalar gerçekleştirdik ve sona yaklaştık. Yüksekokulumuzda yetersiz olan akademik personel sayısını yeterli seviyelere getirerek hem eğitim-öğretim kalitesini hem de akademik çalışma ve yayın sayılarını yükselttik. Yine ilçemizin temel ihtiyaçlarından olan KYK öğrenci yurtları konusunda gerekli girişimleri ve çalışmaları yaparak ilçemize toplamda 450 kişilik iki adet yurt kazandırdık. Açtığımız istihdam odaklı tercih edilir yeni programlar ile öğrenci sayımızı 650’lerden 1200’ler seviyesine getirdik. Yüksekokulumuzda ve ilçemizde mesleki ve sosyal sorumluluk kapsamında birçok etkinlik gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımızın hepsini başta Sayın Rektörümüzün destekleri ve huzurlu bir çalışma ortamı oluşturduğum Yüksekokulumuzdaki personelimizle birlikte ekip ruhuyla gerçekleştirdik” dedi.

Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, “Görev sürem boyunca desteklerinden dolayı Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan başta olmak üzere, milletvekillerimize, birlikte çalıştığımız kaymakamlarımıza, belediye başkanlarımıza, akademik ve idari personelimize, ilçemiz kamu kurumlarına, sivil toplum kuruluşlarına, hayırsever işadamlarımıza ve ilçemiz esnafına, ilçemiz halkına, sesimizi ilçemize ve ilçemiz dışına duyuran, çalışmalarımıza yön veren çok değerli basınımıza teşekkür ederim” diyerek ve yeni Müdür Yrd. Doç. Dr. Ömür Demirer’e başarı ve destek dilekleri ile konuşmasını bitirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a teşekkür ederek sözlerine başlayan Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulunun yeni müdürü Yrd. Doç. Dr. Ömür Demirer ise, "Kubilay Hocam 6 yıllık bir sürede Yüksekokulumuzda çok güzel çalışmalar yaptı, kendisini yakinen tanıyorum, yapacağım çalışmalarda her zaman kendisine her konuda mutlaka danışacağım, inşallah daha iyi işler yaparız. Zaten önemli olan bu işi hakkıyla yapmaktır" ifadelerini kullandı.

Tören sonunda Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif’e, görev süreci boyunca yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Yüksekokul personeli adına Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hamit Aksoy tarafından teşekkür plaketi ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Muhammet Çankaya tarafından çiçek takdim edildi. Ayrıca Yüksekokulumuza verdikleri hizmetlerden dolayı müdür yardımcıları Öğr. Gör. Hamit Aksoy ve Öğr. Gör. Muhammet Çankaya’ya da Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

2018 Hitit Üniversitesi - Bilgi İşlem Daire Başkanlığı