Yüksekokulumuzda Resim Sergisi Düzenlendi
18 Mayıs 2018

Sungurlu Meslek Yüksek Okulumuz öğrencileri Hürriyet Ortaokulu öğrencileri yıl boyunca yaptıkları akrilik, suluboya ve karakalem çalışmalarından oluşan 150 adet tablo karma resim çalışmalarını sergilediler.

Sungurlu Meslek Yüksek Okulumuzun bahçesinde düzenlenen resim sergisine Sungurlu Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Gökhan BODUROĞLU, Öğretim Gör. Hüseyin ÇELİK, Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, Sungurlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet YILMAZ, İlçe Jandarma Komutanı Tolga ÇİFTÇİ, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve ilçemizde ikamet eden vatandaşlarımız katıldı.

Davetliler resim sergisini hep birlikte gezerek serginin hazırlanmasında büyük emeği olan Görsel Sanatlar Öğretmeni Ömer İnan ve öğrencilerimizden resimler hakkında bilgiler aldılar.

Öğrencilerin bütün hünerlerini ortaya koyduğu sergi katılımcılar tarafından büyük beğeni ve ilgi topladı.

2018 Hitit Üniversitesi - Bilgi İşlem Daire Başkanlığı