DERS KAYITLARI HAKKINDA

YBD 101        Yabancı Dil-I

ATA 101        Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I

TUR 101         Türk Dili-I

ATA 101        Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I (HUZEM)

TUR 101         Türk Dili-I (HUZEM)

NOT: Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri öncelikle sizleri tebrik ederim. Hoşgeldiniz. Ders kayıtları ile ilgili ayrıntılı bilgi kendi web sayfamızda da belirtilmiştir. Bu yıl alacağınız derslerin tamamı zorunludur. Bu nedenle hepsini almanız gerekmektedir. Sadece Temel Bilgisayar Teknolojileri dersinden 1 tanesini seçeceksiniz (A-B grubu içerisinde). Türk Dili- Atatürk İlke ve İnkılapları derslerinden örgün ya da huzem seçmeniz gerekmektedir. Toplamda seçmeniz gereken ders 11 olacaktır. Farklı üniversitede ders alıp muaf olmak isteyen de yine bu 11 dersi seçecek ve muaf olma dilekçesi yazacaktır. Değerlendirme sonucuna göre ekle sil haftasında gerekli düzenlemeler yapılır.

II.SINIF GÜZ DÖNEMİ

CGPS 201       Çocuk Ruh Sağlığı   (SEÇİLELECEK)

CGPS 203      Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Uygulama-I A

CGPS 203      Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Uygulama-I B

CGPS 203      Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Uygulama-I C

CGPS 205      Çocukluk Döneminde Sanat ve Yaratıcılık (SEÇİLELECEK)

CGPS 207      Aile Eğitimi ve Katılımı  (SEÇİLELECEK)

CGPS 209      Çocukta Bilim, Teknoloji ve Çevre (SEÇİLELECEK)

CGPS 211      Okul Öncesi Eğitimde Plan-II (SEÇİLELECEK)

CGPS 213      Çocuk ve Müzik (SEÇİLELECEK)

CGPS 225      Okul Öncesinde Kurum Yönetimi (S) (SEÇİLELECEK)

CGPS 231      Çocukta İletişim ve Davranış Yönetimi (S) (SEÇİLELECEK)

CGPS 239      Çocukluk Döneminde Bilgisayar (S)

CGPS 241      İlk Yardım (S)

BDN 201        Beden Eğitimi ve Spor-I (S)

GZL 201         Güzel Sanatlar-I (S)

ÖNEMLİ NOTLAR

UYGULAMA olarak görülen derslerden yalnızca bir tanesi seçilecek. (A, B, C gruplarından bir tanesi)

ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE BİLGİSAYAR yada İLKYARDIM  sadece bir tanesi seçilecek. Hangisini istiyorsanız içinden bir tanesi)

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ya da GÜZEL SANATLARDAN ‘dan sadece bir tanesini seçin.

Okul Öncesi Eğitimde Araç Geliştirme Öğretim, Temel Kimya, Girişimcilik, Oyun ve Oyun, Materyalleri, Zihinsel Engelli Çocukların Gelişimi ve Eğitimi, Fiziksel Engelli Çocukların Gelişimi ve Eğitimi, Üstün Zekalı ve Üstün Yetenekli Çocukların Eğitimi, Temel Matematik gibi dersleri SADECE 2013 VE ÖNCESİ girişli olanlar seçecektir.

ÇOK ÖNEMLİ UYARI

Seçilecek olan dersler sadece bunlardır. Listede başka dersler de var. Ancak onlar geçmiş program. Geçen dönem olan KUKLA ve KAYNAŞTIRMA da bu dönem KALDIRILDI. O yüzden bu dersleri sadece kalıp altdan alanlar seçebilir. Sizler SEÇMEYİN. Listeye baktığımızda altdan dersi kalmayan bir öğrenci 11 DERS SEÇMİŞ OLACAK. Yanlış yapan varsa kendi onayını kaldırabilir. Altdan çok dersi kalan varsa bu dönemden bazı dersleri alamayacaktır. Kendi istediği dersleri bırakabilir. Ama mümkün olduğunca uygulamayı almalarını öneriyorum.  Listeyi whatsapp olamayanlara da yönlendirin. Zaten sistemden mesaj olarak da gelecektir.