Yüksek Okulumuzda Engelsiz Üniversite Farkındalık Etkinliği Düzenlendi
12 Mart 2015
Yüksekokulumuzda Engelli Birim Temsilcisi Öğr. Gör. Özlem BAL koordinatörlüğünde “Engelsiz Üniversite ve Toplumda Engelli Farkındalığı” adlı etkinlik  düzenlendi. İlçe Özel İdare Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay KARACİF, müdür yardımcıları, öğretim elemanları ve Yüksekokul öğrencileri katıldı. Program başlangıcında okunan İstiklal Marşına Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri işaret diliyle eşlik etti. Programda Engelli Birim Temsilcisi Özlem BAL, engelli bireylerin yaşadıkları zorluklar, birim olarak engelli öğrencilere sağlanan olanaklar, engeli olmayan öğrencilerden beklenen davranışlar konularında bilgilendirme yaptı. Etkinlikte ayrıca Sungurlu MYO Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin Engellilik üzerine hazırladıkları skeç sahnelendi ve konuyla ilgili şiirlerin okunması ile program tamamlandı.