YENİ KAMPÜSÜMÜZDE FİDAN DİKME ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİK
07 Mayıs 2015

Bölümümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüs Alanında “Fidan Dikme Etkinliği” düzenledi. Etkinlik kapsamında Sungurlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve Şehit İlhan Çaylan Anaokulu öğrencileri 300 fidanı toprakla buluşturdular.

Etkinliğe Sungurlu Kaymakamı Osman BEYAZYILDIZ, Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ATCIOĞLU, Şube Müdürü Şaban ATLI, Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay KARACİF, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Kerim AKTAŞ, Öğr. Gör. Hamit AKSOY, Şehit İlhan Çaylan Anaokulu Müdürü Huriye TAŞCIOĞLU, Yüksekokul öğrencileri ve Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.

Fidan dikme çalışması sonrasında Sungurlu Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kerim AKTAŞ koordinatörlüğünde hazırlamış oldukları program ile çocuklara unutamayacağı anlar yaşattılar. Müzik, yarışmalar, animasyonlar, piknik v.b. etkinliklerde hem yüksekokul öğrencileri hem de anaokulu öğrencileri doyasıya eğlenerek ağaç bayramını kutladılar.

Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay KARACİF, yapılan etkinlik ile  gerek yüksekokul öğrencilerine gerekse çocuklara doğa ve ağaç sevgisini kazandırmayı, inşaatı devam eden Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüsünün ağaçlandırılmasını  amaçladıklarını belirterek, desteklerinden dolayı Sungurlu Belediyesine, Orman İşletme Müdürlüğüne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve etkinliğe katılan tüm öğrencilere teşekkür etti.