Bölümümüz Öğrencileri Anaokulu Çocukları İçin Kostüm Şenliği Düzenledi
12 Haziran 2015

Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerimiz, Şehit Yasin Keyvanoğlu Anaokulu öğrencileri için Bölükbaşı Özel Eğıtım İş Uygulama Merkezı bahçesinde “Kostüm Şenliği” düzenledi.

Etkinliğe Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ATCIOĞLU, Şube Müdürü Yılmaz KARAALP, Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kerim AKTAŞ, Şehit Yasin Keyvanoğlu Anaokulu Müdürü Burçin KARÇIKA,  diğer Okul Müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kerim AKTAŞ koordinatörlüğünde animasyon dersinde hazırlamış oldukları kostümleri Şehit Yasin Keyvanoğlu Anaokulu öğrencileri giyerek sergilediler. Program ile çocuklara unutamayacağı anlar yaşattılar. Müzik, yarışmalar, animasyonlar, piknik v.b. etkinliklerde hem yüksekokul öğrencileri hem de anaokulu öğrencileri doyasıya eğlendiler.