Bölümümüz Öğrencilerinin Başarıları
23 Haziran 2015

Bölümümüz ikinci öğretim öğrencisi Mine Sözkesen 2014-2015 eğitim dönemi birincisi ve aynı zamanda Üniversite üçüncüsü olurken yine bölümümüz ikinci öğretim öğrencisi Şeyma Çetin Sungurlu Meslek Yüksekokulu'nun üçüncüsü oldu.

Mine Sözkesen, başarısında yanında olan herkese teşekkür ederek,  ailesine ve verdikleri emeklerinden dolayı başta Kerim Aktaş, Özlem Bal, Gülden Öztürk Serter hocaları olmak üzere bütün hocalarına teşekkür ettiğini belirtti. Şeyma Çetin, başarısını çok çalışmasına, her zaman kendisine destek olan ailesine ve arkadaşlarıma aynı zamanda bilgileriyle kendilerine rehber olan hocalarına borçlu olduğunu belirtti.

Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, okullarından mezun olan tüm öğrencilere bundan sonraki iş ve özel hayatlarında başarılar diledi.
Törende dereceye giren öğrencilerimiz Sungurlu Belediye Başkan Vekili Osman Koca tarafından altınla ödüllendirdi.