Bölümümüz Öğrencileri Müze Evi Ziyaret Etti
06 Ocak 2016

Bölümümüz 2. Sınıf öğrencileri Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kerim AKTAŞ koordinatörlüğünde Sungurlu’da Emekli Öğretmen Hüseyin ÇELİK’in yıllar içerisinde maddi manevi büyük bir özveriyle kurduğu müze evi gezdiler.

Hüseyin ÇELİK,  öğrencilerimize müzede sergilenen eserlerin hangi döneme ait olduğu, eserlerin neyi ifade ettiklerini ve o dönemin özellikleri hakkında bilgiler verdi. Öğrencilerimiz “Sanat ve Yaratıcılık” dersi kapsamında müze eğitimi konusunu yerinde görerek Hüseyin ÇELİK’in eserleri tanıtmasını merakla izlediler.

Emekli Öğretmen Hüseyin ÇELİK Sungurlu’da öğrencileriyle müze evini ziyaret eden ilk grubun bölümümüz öğrencileri olduğunu, bundan gurur duyduğunu ve çok mutlu olduğunu ifade etti. Ziyaret sonunda Öğr. Gör. Kerim AKTAŞ ve öğrenciler, Sungurlu’da böyle güzel bir müze evini gezme imkânı tanıyan Hüseyin ÇELİK’e emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür ettiler.