Yüksekokulumuz Köy Okulu İçin Kitap Bağışı Kampanyası Düzenledi
06 Ocak 2016

Sungurlu Meslek Yüksekokul öğrencileri Sungurlu İlçesi Hacı Osman Köyü Ahmet Koz İlk-Ortaokulu öğrencileri için kitap bağışı kampanyası düzenlediler. Ahmet Koz İlk-Ortaokulu Toplam Kalite Yönetimi İyileştirme ve Okuma Alışkanlığını Geliştirme Ekibinin talepleri doğrultusunda Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kerim AKTAŞ koordinatörlüğünde bölümümüz öğrencilerinin de gayretleriyle gerçekleştirilen “Kitap Bağışı“ kampanyasında değişik alanlarda yaklaşık 500 adet kitap ve çeşitli kırtasiye malzemeleri toplandı.

Kampanya kapsamında toplanan kitaplar ve kırtasiye malzemeleri Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay KARACİF ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kerim AKTAŞ tarafından Hacı Osman Köyü Ahmet Koz İlk-Ortaokulu öğrencilerine hediye edildi. Ahmet Koz İlk-Ortaokulu yönetimi, öğretmenleri ve öğrencileri, düzenlenen kampanyadan duydukları memnuniyeti belirterek Sungurlu Meslek Yüksekokuluna çok teşekkür ettiler.