Yüksekokulumuzda "Engelli Farkındalığı" Konulu Konferans Düzenlendi
06 Ocak 2016

Yüksekokulumuzda Engelli Öğrenci Birim Temsilcisi Öğr. Gör. Özlem BAL koordinatörlüğünde “Engelsiz Üniversite ve Toplumda Engelli Farkındalığı” konulu etkinlik düzenlendi. Yüksekokulumuz Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay KARACİF, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör.  Kerim AKTAŞ, akademik personel, Yüksekokul öğrencilerimiz ve Yüksekokulumuza ziyarete gelen Çamlıca Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Çocuk Gelişimi öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Program başlangıcında okunan İstiklal Marşına bölümümüz öğrencileri işaret diliyle eşlik etti. Öğr. Gör. Özlem BAL, engelli bireylerin yaşadıkları zorluklar, birim olarak engelli öğrencilere sağlanan olanaklar, engeli olmayan öğrencilerden beklenen davranışlar konularında bilgiler verdi. İlgiyle izlenen etkinlikte bölümümüz öğrencilerinin kendi yazmış olduğu şiirler okundu, hazırladıkları skeç sahnelendi. Program,  “Neler Oluyor Hayatta” Şarkısına işaret dili ile çekilen klibin izlenmesi ve Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Kubilay KARACİF’in  Öğr. Gör. Özlem BAL’a teşekkür plaketi vermesiyle sonlandı.