Hastane ve Çocuk Dersimiz
15 Mayıs 2017

Sungurlu Meslek Yüksek Okulu, Çocuk Gelişimi Programı Öğrencilerimiz Sungurlu Devlet Hastanesi'nde yatan çocuk hastaları ziyaret etti. Öğr.Gör. Gülden Öztürk Serter’in Hastane ve Çocuk Dersi kapsamında yürüttüğü etkinlikte öğrencilerimiz ilk olarak Sungurlu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Osman Karakuş'u ziyaret etti. Hastane hakkında Başhekim Karakuş'tan bilgi alan öğrenciler daha sonra hastanede yatan çocuk hastaları ziyaret ettiler. Ziyarette çocuk hastalarla yakından ilgilenen öğrenciler, onlara moral vererek sıkıntılarını paylaştılar. Sungurlu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Osman Karakuş ziyaretlerinden dolayı Okul yönetimi, öğretmenlerine ve öğrencilere teşekkür ettiler.