HİTU Çocuk Üniversitesi
17 Temmuz 2017

Bölümümüz öğretim elemanları, Öğr. Gör. Özlem Bal ve Öğr. Gör. Kerim Aktaş, yaz stajını yapan öğrencilerimizin desteğini alarak HİTU Çocuk Üniversitesi etkinliklerinde düzenleme kurulu olarak görev aldı. Üniversitemizin eğitim ve araştırma alanında yaptığı çalışmalara ek olarak, üniversitelerin bulunduğu ile ve bölgeye; bilimsel, kültürel, sosyal ve ekonomik katkı sağlamak amacıyla yapılan çalışmada, Arkeoloji Atölyesi, Mikropların Dünyasına Yolculuk, Nano Dünyaya Yolculuk, Robotlar Artık Hayatımızda DNA Okulu, Ebru Atölyesi ve Yaşam Boyu Spor, Kim Korkar Matematikten, Uçaklar Hakkında Merak Ettiklerimiz, Anatomiye Giriş, Deneylerin Renkli Dünyası,  Drama Atölyesi ve Pratik İngilizce etkinlikleri yer aldı.