Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursları
09 Şubat 2015

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün yeni görevlendirilen ve halen okul müdürlüğü görevini sürdüren yöneticilerin yürüttükleri görevlerde başarılı olmaları, vizyoner bir bakış geliştirebilmeleri, değişim ve gelişmeleri takip edebilmeleri, kişisel ve mesleki gelişimlerini sürdürebilmeleri için “Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursları” adı altında düzenlediği her biri 30 saatten oluşan üç kademeli kurs 02.02.2015 Pazartesi günü başladı.

Üniversitemiz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilen kurs merkez ilçe, Sungurlu, Osmancık, Alaca ve İskilip olmak üzere 5 merkezde eş zamanlı olarak başladı.

Bölümümüz öğretim görevlisi Öğr. Gör. Uğur DEMİRAL tarafından  İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeline vizyon ve strateji geliştirme ile eğitimde kalite yönetimi gibi konular “Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursu”nun I. Kademesinde 02-03 Şubat 2015 tarihlerinde anlatıldı.