Neden Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü/Fizyoterapi Programı?
06 Temmuz 2017

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu bölümlerinden olan Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü içerisinde bulunan Fizyoterapi Programı 2016-2017 eğitim-öğretim yılında ilk öğrencilerini almıştır ve verimli ve başarılı bir yılı geride bırakmıştır.

Bölümümüz, yüksekokulumuz dahilinde alanında uzman akademik personeli, modern derslikleri, elektroterapi ve anatomi uygulama salonu, bilgisayar laboratuvarları ve kütüphanesiyle, öğrencilerine çağdaş eğitim-öğretim hizmeti sunmaktadır.

Alanında uzman akademik personelimiz ile fizyoterapi alanındaki yenilikleri takip ederek öğrencilerimize en güncel ve çağdaş eğitimi teorik olarak ve birebir uygulamalı olarak gelişmiş maketlerle ve en modern elektroterapi cihazları ile verilmektedir.

Eğitim-öğretim yılı içerisinde ders kapsamında ve yaz dönemi stajında ilçemiz devlet hastanesinde ve ülkemizin diğer hastanelerinde derslerde görülen fizyoterapi yöntemlerinin öğrencilerimiz tarafından uygulanarak, mezuniyet sonrasında iş hayatına çabuk adapte olma ve tecrübe kazanarak mesleğini doğru bir şekilde icra etme imkanları sunulmaktadır.

Ayrıca yüksekokulumuz, öğrencilerine sadece mesleki eğitim vermekle kalmayıp, aynı zamanda mesleki ve sosyal gezi, konferans, spor, tiyatro, müzik gibi sosyal olanaklar da sağlamaktadır.

Sağlık alanının yükselen değeri fizyoterapi alanına meraklı, multidisipliner çalışmayı seven, insan sağlığına önem veren, yaşama değer ve kalite katmayı amaçlayan siz değerli öğrencilerimizi bölümümüze bekleriz...